11 mei 2019

NIEUW! Lumi Crystal - Liquid crystal lip hydrator

Wat is Lumi Crystal?
Lumi Crystal is een luxe, anti aging lip hydrator doordrenkt met vloeibare kristallen technologie om om oneindige hydratatie te leveren aan het lip gebied. Geeft een plumping effect en verzacht fijne lijntjes en rimpels.

Wat doet Lumi Crystal
• Hydrateert en vult lippen aan met essentieel vocht
• Maakt de lippen voller en vermindert fijne lijntjes en rimpels
• Helpt lipgebied te beschermen tegen omgevingsstressoren, die het verouderingsproces kunnen versnellen

Maak kennis met het zusje van Opti Crystal - Lumi Crystal. Geïnspireerd door ons best verkopende serum voor de ogen, transformeert Lumi Crystal ogenblikkelijk de uitstraling van de lippen en diepe condities voor een verjongde, zachtere uitziende pruilmond. Geformuleerd met 90% zuivere vloeibare kristalbasis en een plumping-peptide, levert deze Liquid Crystal Lip Hydrator oneindige hydratatie aan droge, doffe lippen. Geeft een langdurige vochtafsluiting met een prachtige glans als afwerking. In tegenstelling tot een balsem of reguliere lipgloss, helpt deze prismatische lip-topper ook fijne lijntjes en rimpels te verzachten. Draag het alleen of over je favoriete lipstick voor een licht reflecterende afwerking en laat je lippen er waanzinnig stralend en fris uitzien.

SLEUTEL INGREDIËNTEN
Liquid Crystal Technology | Zorgt voor een diepe, langdurige hydratatie van de lippen
Brassica Alba Sprout Extract | Geeft ultieme hydratatie en zorgt voor een plumping-effect
Portulaca Pilosa-extract & Palmitoyl-tripeptide-38 | Zorg dat je lijntjes en rimpels op de lippen zachter worden, opvullen en verminderen


60764568-825745151140813-531156247559274496-o